+359 887 334 964
aqua-filters

Подобряване вкуса на водата

Карбоновите филтри за вода премахват вредните за човека хлор и хлорни съединения. Освен това подобряват вкуса и мириса на водата. Именно това са и най-често срещаните проблеми с водата от водопровода - хлор и лош вкус. За да харесате отново водата от чешмата, често е достатъчен един качествен филтър с активен въглен.

24.00 лв.
Филтър за вода от пресован активен въглен. Подобрява вкусовите качества на водата, премахва хлор, хлорни съединения, пестициди, органични съединения.
20.00 лв.
Филтър за вода от пресован активен въглен. Подобрява вкусовите качества на водата, премахва хлор, хлорни съединения, пестициди, органични съединения.
63.00 лв.
Филтър за вода от активен въглен. Подобрява вкуса на водата, премахва хлор, хлорни съединения, пестициди, някои микроорганизми.
105.00 лв.
Филтър от активен въглен с вградена капилярна мембрана. Премахва бактериите от водата. Премахва хлор и хлорни съединения, подобрява вкуса на водата. Запазва всички полезни минерали.
16.00 лв.
Филтър за системи с обратна осмоза. Обогатява водата с полезните за човека минерали: калций, магнезий, натрий и калий. Възстановява pH баланса на водата.
8.00 лв.
Филтър за вода с гранулиран активен въглен. Подобрява вкуса на водата, премахва хлора и вредни химикали. Подходящ е за системи с обратна осмоза
100.00 лв.
Филтър за вода с гранулиран активен въглен. Подобрява вкуса на водата, премахва хлора и вредни химикали. Подходящ е за системи с обратна осмоза. Производител: Omnipure - САЩ
10.00 лв.
Филтър за вода с гранулиран активен въглен. Използва се в домашни системи с обратна осмоза. Подобрява вкуса на водата, премахва хлора и вредни химикали.