0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Филтри за питейна вода

Сещате ли се как като дете пиехте вода направо от чешмата? Днес и през ум не ни минава да го направим. Обикновено в питейната вода има всякакви микрочастици или химикали, а вкусът на водата е меко казано неприятен. Най-удобното и евтино решение на проблема е монтирането на филтър за питейна вода. Така ще разполагате с неограничено количество прясна, току що пречистена вода за пиене или готвене. Изберете най-подходящият за Вас филтър – поставен върху плота или монтиран в шкафа под мивката.

Имате нужда от чиста вода? Просто отворете крана!

Филтър за вода, който се монтира в шкафа под мивката. Подобрява вкуса на водата, премахва опасния хлор и други вредни химикали. Купете си здраве и удобство на страхотна цена!
190.00 лв.
Разгледай
Двоен филтър за вода, който се монтира в шкафа под мивката. Пречиства чешмяната вода, премахва опасния хлор и други вредни химикали. Спестява куп пари, а водата е по-чиста и с по-добър вкус.
214.00 лв.
Разгледай
Домашна система за пречистване на питейна вода. Филтрира водата на пет етапа, повишава pH на водата. Понижава редокс потенциала на водата.
190.00 лв.
Разгледай
Филтър за вода, който се свързва към смесителя и стои върху кухненския плот. Премахва от водата стотици вредни примеси и химикали.
97.00 лв.
Разгледай
Филтър за питейна вода. Стои свободно върху кухненския плот. Евтин и практичен начин да имате чиста и здравословна вода у дома.
125.00 лв.
Разгледай
Филтърна система с обратна осмоза. Пречиства водата в пет стъпки. Наслаждавайте се на кристално чиста вода директно от чешмата във вашия дом или офис.
416.00 лв.
Разгледай
Система за пречистване на питейната вода с обратна осмоза и минерализиращ филтър. Най-доброто решение за всеки, който не прави компромиси с качеството на водата.
452.00 лв.
Разгледай
Система за пречистване на питейната вода с обратна осмоза и минерализиращ филтър. Филтрите са монтирани в удобна кутия. Пийте чиста и здравословна вода директно от чешмата.
405.00 лв.
Разгледай
Тристепенна система за обратна осмоза за пречистване на водата за аквариум. Може да пречиства до 280 литра вода на ден.
129.00 лв.
Разгледай