0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Как се поръчва?

За да поръчате избран от Вас продукт, трябва да го добавите в количката си, като натиснете бутона "Поръчай". Може да добавяте толкова продукти, колкото желаете да закупите.

След като завършите Вашия избор, за да приключите поръчката е необходимо да натиснете бутона "Поръчай". Тази стъпка ще ви отведе в "Обобщение на вашата количка", къде ще видите избраните от Вас продукти, цената за доставка, както и общата сума, която ще дължите.

За да можем да Ви изпратим вашата поръчка, на нас са ни е необходима определено количество информация, като вашите име, адрес за доставка и т.н.

За целта може да се регистрирате или да поръчате без регистрация.

Разликата меджу двата варианта е, че при първия Вие създавате ваш профил, където информацията се пази и ако решите да пазарувате отново от нашия магазин, не е необходимо да я попълвате също така трупате "лоялни" бонус точки. Освен това, нашите регистрирани клиенти имат първи достъп специални оферти и намаления. Ако изберете да пазарувате без регистрация, всеки път когато пазарувате, ще трябва да попълвате формата с необходимата информация.

След като попълните формата, не забравяйте да натиснете бутона "Запази".

Следващата стъпка е да изберете начина на доставка. Но преди това трябва да отбележите, че сте съгласни с нашите Общи условия.

Ако желете фактура, на тази стъпка е момента да въведете данните на фирмата. Също може да добавите коментар или съобщение до нас към поръчката.

Следващата стъпка е да изберете Начин на плащане, след което ще видите обобщение на Вашата поръчка.

Последната стъпка е да натиснете бутона "Потвърджавам поръчката" и да очаквате наш служител да се свърже с Вас за потвърждаване и по телефона.

Приятно пазаруване!