+359 887 334 964
aqua-filters
  • ТИП НА ФИЛТЪРА

Премахване на механични примеси

Премахват от водата механични примеси - песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици и т.н. Често се монтират след водомера и пречистват водата за цялата къща. Предпазват от задръстване скъпо струващи уреди - бойлер, паралня, съдомиялна и т.н. В случай на авария във водопреносната мрежа могат да ви спестят куп главоболия!

8.40 лв.
Мини филтърен патрон за многократна употреба. Пречиства водата от механични примеси с размер над 50 микрона (песъчинки, ръжди, утайки и др.) Дебит: 800 л/час.
13.00 лв.
Филтърен патрон за многократна употреба. Подходящ е за филтриране на водата за цялата къща. Пречиства водата от песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: 3500 л/час.
12.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит 2000 литра/час. Отличните му характеристики го правят подходящ за пречистване на водата за цялата къща. Премахва от водата фини песъчинки, утайки, ръжда и т.н.
12.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с висока ефективност и голям дебит. Премахва от водата песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: 2600 л/час.
19.00 лв.
Филтърен патрон за многократна употреба. Подходящ е за филтриране на водата за цялата къща. Пречиства водата от песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: 2500 л/час.
5.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит от 1100 л/час. Изработен е от намотан полипропиленов шнур. Пречиства водата от песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици.
11.00 лв.
Филтърен патрон за многократна употреба. Подходящ е за филтриране на водата за цялата къща. Пречиства водата от песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: 1700 л/час.
5.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит от 1700 л/час. Изработен е от намотан полипропиленов шнур. Пречиства водата от песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици.
6.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с висока ефективност и голям дебит. Премахва от водата песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: до 2000 л/час.
5.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит от 300 л/час. Изработен е от намотан полипропиленов шнур. Премахва от водата и най-фини частици - песъчинки, утайки, ръжда и т.н.
5.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит от 800 л/час. Изработен е от намотан полипропиленов шнур. Премахва от водата и най-фини частици - песъчинки, утайки, ръжда и т.н.
6.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с висока ефективност и голям дебит. Премахва от водата песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Дебит: до 2000 л/час.
12.00 лв.
Филтърен патрон за еднократна употреба с дебит от 1500 л/час. Изработен е от пресовани полипропиленови влакна. Премахва от водата и най-фини частици - песъчинки, утайки, ръжда и т.н.
54.00 лв.
Филтърен патрон от неръждаема стомана за многократна употреба. Премахва от водата механични примеси - песъчинки, ръжди, утайки.
65.00 лв.
Филтърен патрон от неръждаема стомана за многократна употреба. Премахва от водата механични примеси - песъчинки, ръжди, утайки.
14.00 лв.
Седиментен филтър от пресосвани полипропиленови влакна. Пречиства водата от механични примеси с размер над 5 микрона - песъчинки, ръжда, мътилка, неразтворени частици. Филтърът е в прозрачен корпус.
58.00 лв.
Премахва от водата механични примеси - песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Използва се в битови филтри за вода с обратна осмоза. Производител: Omnipure - САЩ
11.00 лв.
Премахва от водата механични примеси - песъчинки, утайки, ръжда, неразтворени частици. Използва се в битови филтри за вода с обратна осмоза.