0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

За нас

Често купуването на филтри, система за обратна осмоза, омекотител или друга система за обработка на вода е смущаващо и объркващо. Част от проблема е, че много търговци са склонни да кажат всичко, само и само за да направят сделка. Ние сме откровени хора. Отнасяме се с другите така, както искаме и те да се отнасят с нас. При нас всеки ще получи топло и персонално отношение.

Продуктите, които предлагаме са с най-високо качество и са ориентирани в областта на обработката и филтрация на вода. В AQUA-FILTERS.COM няма да видите стандартното, безлично описание на продукти. Всеки един продукт е представен изчерпателно и задълбочено, с богат снимков материал. Желанието ни е да добиете максимално точна представа за продукта и ползите, които ще ви донесе купуването му.

За да сте по-информирани и улеснени в избора си сме разработили и блог към сайта. В него ще намерите много информация за филтрите, както и решения на чести проблеми с качеството на водата. Ще откриете и практични съвети откъде да започнете при подбора на филтри или система за дома.

Ако сайта ви е харесал, доволни сте от закупен продукт или от обслужването – препоръчайте ни на ваши приятели. За нас е важно всеки един клиент да е на 100% удовлетворен от направената покупка. Нищо не ни мотивира повече от доволните клиенти.

Ако имате проблем с качеството на водата, вие се нуждаете от AQUA-FILTERS.COM.