+359 887 334 964
aqua-filters

Омекотителни системи

Отлагания по нагреватели и тръбопроводи. Досадни петна по изсъхналите чаши или чинии. Изсушена и раздразнена кожа след къпане. Захабени и леко пожълтели тъкани след пране. Почти всеки от нас се е сблъсквал с това. Причината се крие във високото съдържание на калций и магнезий във водата. Проблема се решава най-добре с премахване на причинителите. Точно това прави омекотетелната инсталация за вода. Тя отнема от водата калция и магнезия, и ги заменя с натрий.

Предлаганите по-долу модели омекотители за вода са с оптимална производителност, а разходите за поддръжка и експлоатация са възможно най-ниски.

1 444.00 лв.
Компактна омекотителна инсталация за вода с 10 литра йонообменна смола. Малкият ú размер я прави подходяща за монтаж в апартаменти или на места, където мястото е ограничено.
1 562.00 лв.
Компактна омекотителна система за вода с 20 литра йонообменна смола. Дебитът ú е напълно достатъчен за да омекоти водата за цялата къща.
1 733.00 лв.
Компактна омекотителна система за вода с 30 литра йонообменна смола. Дебитът ú е напълно достатъчен за да омекоти водата за цялата къща.
1 640.00 лв.
Омекотителна инсталация за вода с 30 литра йонообменна смола. Дебитът ú е достатъчен за да омекоти водата за къща с едно или две домакинства. За битови и промишлени цели.
1 748.00 лв.
Омекотителна инсталация за вода с 40 литра йонообменна смола. Дебитът ú е достатъчен за да омекоти водата за къща с едно или две домакинства. За битови и промишлени цели.
1 835.00 лв.
Омекотителна инсталация за вода с 50 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, причиняващи твърдостта и варовика. За битови и промишлени цели.
2 260.00 лв.
Омекотителна система за вода с 70 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, причиняващи твърдостта и варовика. За битови и промишлени цели.
3 158.00 лв.
Омекотителна инсталация за вода с 100 литра йонообменна смола. Премахва калция и магнезия от водата. За битови и промишлени цели.
3 403.00 лв.
Омекотителна система за вода с 120 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, отговорни за образуването на котлен камък. За битови и промишлени цели.
22.00 лв.
Сол на таблетки за омекотителни системи. Използването на таблетирана сол гарантира безпроблемната работа на омекотителя.
200.00 лв.
Йонообменна смола за омекотителни системи в опаковка от 25 литра. Притежава отлични експлоатационни качества и висока обменна способност.
8.00 лв.
Йонообменна смола за омекотителни системи. Притежава отлични експлоатационни качества и висока обменна способност. Предлага се на литър.