0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Омекотителни системи

Отлагания по нагреватели и тръбопроводи. Досадни петна по изсъхналите чаши или чинии. Изсушена и раздразнена кожа след къпане. Захабени и леко пожълтели тъкани след пране. Почти всеки от нас се е сблъсквал с това. Причината се крие във високото съдържание на калций и магнезий във водата. Проблема се решава най-добре с премахване на причинителите. Точно това прави омекотетелната инсталация за вода. Тя отнема от водата калция и магнезия, и ги заменя с натрий.

Предлаганите по-долу модели омекотители за вода са с оптимална производителност, а разходите за поддръжка и експлоатация са възможно най-ниски.

Компактна омекотителна инсталация за вода с 10 литра йонообменна смола. Малкият ú размер я прави подходяща за монтаж в апартаменти или на места, където мястото е ограничено.
1 550.00 лв.
Разгледай
Компактна омекотителна система за вода с 20 литра йонообменна смола. Дебитът ú е напълно достатъчен за да омекоти водата за цялата къща.
1 674.00 лв.
Разгледай
Компактна омекотителна система за вода с 30 литра йонообменна смола. Дебитът ú е напълно достатъчен за да омекоти водата за цялата къща.
1 852.00 лв.
Разгледай
Омекотителна инсталация за вода с 30 литра йонообменна смола. Дебитът ú е достатъчен за да омекоти водата за къща с едно или две домакинства. За битови и промишлени цели.
1 776.00 лв.
Разгледай
Омекотителна инсталация за вода с 40 литра йонообменна смола. Дебитът ú е достатъчен за да омекоти водата за къща с едно или две домакинства. За битови и промишлени цели.
1 883.00 лв.
Разгледай
Омекотителна инсталация за вода с 50 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, причиняващи твърдостта и варовика. За битови и промишлени цели.
1 978.00 лв.
Разгледай
Омекотителна система за вода с 70 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, причиняващи твърдостта и варовика. За битови и промишлени цели.
2 438.00 лв.
Разгледай
Омекотителна инсталация за вода с 100 литра йонообменна смола. Премахва калция и магнезия от водата. За битови и промишлени цели.
3 268.00 лв.
Разгледай
Омекотителна система за вода с 120 литра йонообменна смола. Премахва от водата минералите, отговорни за образуването на котлен камък. За битови и промишлени цели.
3 650.00 лв.
Разгледай
Сол на таблетки за омекотителни системи. Използването на таблетирана сол гарантира безпроблемната работа на омекотителя.
22.00 лв.
Разгледай
Йонообменна смола за омекотителни системи в опаковка от 25 литра. Притежава отлични експлоатационни качества и висока обменна способност.
200.00 лв.
Разгледай
Йонообменна смола за омекотителни системи. Притежава отлични експлоатационни качества и висока обменна способност. Предлага се на литър.
8.00 лв.
Разгледай