0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Предпазване от варовик

Може би най-лесният и ефективен начин за противодействие на варовика е дозирането във водата на полифосфатна течност. Тя преобразува по химичен път намиращите се във водата калций и магнезий, и те не могат повече да се слепват и отлагат във вид на котлен камък.

Предотвратява натрупването на котлен камък по тръби и нагреватели на уреди. Монтира се преди бойлер, пералня, съдомиялна машина и др.
126.00 лв.
Разгледай
Механична дозираща помпа, която добавя във водата полифосфатна течност. Спира отлагането на варовик. Удължава живота и ефективността на уредите у дома. Дебитът ú е 1000 литра/час. Не се нуждае от електрозахранване.
170.00 лв.
Разгледай
Електрическа дозираща помпа, която добавя във водата полифосфатна течност. Спира отлагането на варовик по тръбопроводи и нагреватели на уредите. Монтира се след водомера и предпазва уредите в цялата къща. Дебит 2500 л/час.
541.00 лв.
Разгледай
Електрическа дозираща помпа с повишена производителност от 3600 л/час. Спира отлагането на варовик като добавя във водата полифосфатна течност. Предпазва и удължава живота на уредите.
796.00 лв.
Разгледай
Полифосфатната течност предотвратява натрупването на варовик. Подобрява работата и увеличава живота на: бойлери, котли, перални и съдомиялни машини.
32.00 лв.
Разгледай
Полифосфатна сол за дозиращи системи Dosaplus. Спира натрупването на котлен камък по тръбопроводи и нагреватели на уреди.
28.00 лв.
Разгледай
Полифосфатна пудра за дозиращи системи. Предотвратява натрупването на котлен камък по нагреватели на бойлери и други уреди.
15.00 лв.
Разгледай
Предотвратява отлагането на варовик по тръбопроводи и нагреватели на уреди. Преобразува водата без да променя нейната твърдост.
354.00 лв.
Разгледай
Предотвратява отлагането на варовик по тръбопроводи и нагреватели на уреди.
545.00 лв.
Разгледай