+359 887 334 964
aqua-filters

Политика за личните данни

Тази декларация има за цел да разясни какви Ваши лични данни се събират при ползване на уеб-сайта www.aqua-filters.com, каква е целта на тяхното събиране, колко време ги съхраняваме и какви са Вашите права в тази връзка.

Моля, имайте предвид, че личните данни, предоставени от Вас при използване на Сайта, ще бъдат обработвани от Флуида ООД, ЕИК 813140241, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, бул. Цар Освободител 246, в качеството му на администратор на лични данни. Тези данни се събират и обработват при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27.04.2016 г. относно защита на личните данни и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Личните данни, получени за обработка от потребителите на Сайта се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Флуида ООД, както и на промяна на тези Лични данни.

Нашето длъжностно лице по защита на данните е Антон Ангелов. За да се свържете с него може да използвате следните данни за контакт:

Е-mail: office@aqua-filters.com

Телефонен номер: 0887 334 964

КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ

Лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез нея – име, ЕГН, адрес, телефонен номер, адрес на електронна поща (e-mail), онлайн идентификатор (IP адрес) и други.

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЕ СЪБИРАТ И ЗА КАКВИ ЦЕЛИ

Личната информация, предоставена от Потребителя, се използва от Доставчика за управление на поръчки, за доставка на продукти, за обработка на плащания и за комуникиране с Потребителя относно направени поръчки.

За да се предоставят възможно най-прецизни и ефективни услуги се събират следните данни:

КАКВО СА БИСКВИТКИТЕ (COOKIES)

Уеб сайтовете използват бисквитки, за да предложат персонализиране на потребителите и да събират информация относно използването на сайта. При надежден сайт, бисквитките могат да подобрят разглеждането, разрешавайки на сайта да научи какви са Вашите предпочитания или позволявайки Ви да пропуснете задължителното влизане с потребителски име и парола при всяко посещение на сайта.

КАКВИ СА ТИПОВЕТЕ БИСКВИТКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВА САЙТА

Сайта използва следните видове бисквитки:

КАК ДА КОНТРОЛИРАТЕ БИСКВИТКИТЕ

Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към ръководството на използвания от Вас Уеб браузър.

В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им, е възможно да се нарушат някои от функциите на Сайта.

ЗАЩИТЕНА ЛИ Е МОЯТА ИНФОРМАЦИЯ

За да защити Вашата информация по време на предаването ú, Сайтът използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който криптира информацията, която въвеждате.

ТРЕТИ ЛИЦА, КОИТО ИМАТ ДОСТЪП ДО ДАННИТЕ

Предоставените от Вас лични данни се събират, съхраняват, обработват и използват от Флуида ООД и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока.

ЗА КАКЪВ СРОК СЕ СЪБИРАТ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Срокът за обработка на личните данни, които събираме за Вас като клиенти е 6 години от отпадане на договорното основание.

В случай, че става дума за счетоводни регистри, периодът за запазване е 10 години, считано от приключване на счетоводната година, съгласно чл. 42 (1) от Закон за счетоводството от 2001 г.

За рекламни съобщения данните се съхраняват 6 години или до оттегляне на съгласие.

ВАШИТЕ ПРАВА

При събирането и обработването на Вашите лични данни имате право на:

Можем да откажем да обработваме заявки, които се повтарят неоснователно, изискват несъразмерни технически усилия, застрашават поверителността на други потребители, заявки, които са крайно непрактични или до които по закон, не се изисква достъп.

Упражняването на Вашите права, когато те не са повтарящи се и неоснователни, не са обвързани със заплащане на такса.

 

Последна редакция: 26.01.2019 г.