0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Филтър за вода Bravo DP Duo

Производител: Atlas Filtri - Италия
Код на артикул: Bravo DP Duo
Оценки: 5 / 5 от 4 клиентски мнения
Наличност: В наличност
214.00 лв.
 

Описание

Двоен филтър за пречистване на чешмяната вода. Монтира се в шкафа под мивката. Премахва стотици замърсявания от водата и я прави по-чиста, по-бистра вода, и с чудесен вкус. Нещо повече - водата остава естествена и с непроменен минерален състав. Всички полезни за човека минерали остават, липсва характерната за системите с обратна осмоза деминерализация на водата.

Филтрите за монтаж под кухненския плот са най-предпочитани от всички филтри за питейна вода. Те остават скрити в шкафа под мивката, не Ви пречат и не заемат място. Освен това имат и допълнителен чучур за филтрираната вода. Това дава възможност лесно да избирате между филтрирана или нефилтрирана вода.

ПРЕДИМСТВА НА ФИЛТЪРА BRAVO DP DUO

 • скрит е в шкафа под мивката. Не пречи и не заема място върху кухненския плот
 • има два филтърни патрона за по-качествена филтрация на водата
 • има канелка за филтрирана вода
 • осигурява неограничено количество вода, филтрирана точно на момента
 • удобство – вече няма да мъкнете и съхранявате тежки бутилки с вода
 • изключително ниски разходи за експлоатация. Филтърът Bravo DP Duo превъзхожда многократно всички модели филтриращи кани, които се предлагат на пазара
 • 100% произведен в Италия. Впечатляващи са както високото качество на изработката, така и използваните материали

ПОЛЗИТЕ ОТ ФИЛТЪРА

Здраве. Често водата си има своите малки, мръсни тайни – хлор, микрочастици, бактерии, опасни химикали. Дори да ползвате водата само за готвене, миене на съдове или почистване, тя пак може да крие рискове за здравето. С филтърът Bravo DP ще пиете по-чиста, по-вкусна и здравословна вода.

Икономия. При семейство с две деца, филтърът ще се изплати още на втория месец. Всеки ден ще спестявате пари от разходите за бутилирана вода, а чаят и кафето ще имат по-добър вкус.

Удобство. С филтърът Bravo DP няма нужда да купувате, складирате и носите тежки бутилки с вода. Пийте чиста вода директно от чешмата у дома!

КАКВА Е ЦЕНАТА НА КОНСУМАТИВИТЕ?

Цената на първия филтриращ елемент (10" FA 5 микрона) е 5 лв. с ДДС. Вторият филтриращ елемент (10" CA 0,3 микрона) е на цена 43лв. с ДДС. Препоръчително е да се подменят веднъж в годината, като срокът им на експлоатация зависи от качеството на чешмяната вода.

КАКВО ПРЕМАХВА ОТ ВОДАТА ТОЗИ ФИЛТЪР

В комплекта са включени два филтърни патрона – механичен и активен въглен. Механичният филтърен патрон (тип FA 5 микрона) премахва твърдите частици от водата – песъчинки, ръжда, утайки, неразтворени частици. Освен това той предпазва и удължава живота на следващия филтър. Повече за него прочетете тук.
Вторият филтърен елемент (10" CA 0,3 микрона) е от висококачествен активен въглен, пресован и изпечен при висока температура. Той осигурява отлична филтрация на водата като премахва хлор, хлорни съединения, вредни органични съединения, пестициди, микрочастици, някои бактерии (Cryptosporidium, Giardia). А всички естествени и полезни за човека минерали остават във водата. Повърхността на филтъра е обработена със сребро, което подтиска растежа и размножаването на микроорганизми. Повече за филтриращия патрон прочетете тук.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА ОТ КЛАДЕНЕЦ ИЛИ СОНДАЖ?

Трудно е да се отговори с лека ръка на този въпрос. За съжаление на много места в България подземните води са замърсени. Бактерии, тежки метали или опасни химикали – списъкът със срещаните замърявания е твърде дълъг. А залогът е Вашето здраве. Ако използвате вода от кладенец или сондаж за битово-питейни цели, препоръчваме да ú направите химичен и микробиологичен анализ.

Ако вече имате анализ на водата и се колебаете дали този филтър е подходящ за Вас, не се колебайте да се свържете с нас за консултация.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА

 • Двоен филтърен корпус
 • Филтриращ елемент тип 10” FA 5 микрона
 • Висококачествен филтриращ елемент тип 10" CA 0,3 микрона
 • Канелка
 • Планка за стена
 • Ключ за развиване на корпуса
 • Всички необходими за инсталацията тръбички, фитинги и аксесоари
 • Инструкция за монтаж

Спецификация

Етапи на филтрация:
2