0 продукта - 0.00 лв.
Вашата количка е празна!

Acqua Brevetti - Италия

За всички, които ценят удобството при обслужване. Този филтър се почиства без разглобяване или спиране на водата - само със завъртане на зелената ръкохватка. Филтърът е с неръждаем филтърен патрон и дебит от 6000 л/час.
369.00 лв.
Разгледай
Филтър за вода с елементарно обслужване. Почиства се без разглобяване или спиране на водата - само със завъртане на зелената ръкохватка. Филтърът е с неръждаем филтърен патрон и дебит от 9000 л/час.
1 008.00 лв.
Разгледай
Автоматично почистващ се филтър за вода. Когато се задръсти, филтърът се почиства сам. Без разглобяване и без спиране на водата.
1 229.00 лв.
Разгледай
Механична дозираща помпа, която добавя във водата полифосфатна течност. Спира отлагането на варовик. Удължава живота и ефективността на уредите у дома. Дебитът ú е 1000 литра/час. Не се нуждае от електрозахранване.
170.00 лв.
Разгледай
Електрическа дозираща помпа, която добавя във водата полифосфатна течност. Спира отлагането на варовик по тръбопроводи и нагреватели на уредите. Монтира се след водомера и предпазва уредите в цялата къща. Дебит 2500 л/час.
541.00 лв.
Разгледай
Електрическа дозираща помпа с повишена производителност от 3600 л/час. Спира отлагането на варовик като добавя във водата полифосфатна течност. Предпазва и удължава живота на уредите.
796.00 лв.
Разгледай
Полифосфатната течност предотвратява натрупването на варовик. Подобрява работата и увеличава живота на: бойлери, котли, перални и съдомиялни машини.
32.00 лв.
Разгледай
Неръждаем филтърен патрон за самопочистващи филтри за вода PuliFIL. Премахва от водата механични примеси - песъчинки, ръжди, утайки.
65.00 лв.
Разгледай